Nytt tryck - "Monday"

Natten till måndag låg jag vaken med en vision till ett mönster. Satte mig direkt efter skolan och började snabbskissa på de idéer som snurrat i huvudet under natten.
Sedan förberedde jag ramar och mätte upp med sytråd och drog igång.
Såhär såg tyget ut då jag tryckt första färgen. De svarta och orangea strecken ni ser är då alltså sytråden jag mäter med.
Offer.
Sen på med nästa färg!
Resultatet blev det här knäppa.
Från skiss till färdigt jobb, inkluderat alla ramar som skulle torka, färg som fönades torr och alla utmätningar så tog det strax under åtta timmar. Tur att man är envis.
Blev faktiskt himla nöjd. Det är roligt att hitta en idé som man fullföljer direkt, dagen därpå. Hoppas ni inte är alldeles less på mina tryck.
 
 

Kommentarer
Postat av: frida

inte alls less, jag gillar dem skarpt!

2014-03-18 @ 22:28:29
Postat av: Lina

Åh, jag älskar dina mönster!
Jag är otroligt intresserad av textiltryck och skulle tycka att det vore så himla fett om du gjorde ett inlägg om hur processen går till, ännu mer utförligt än denna. Jag förstår till exempel inte hur schablonerna "blir" schabloner. Sitter du och skär ut varenda liten detalj? Många frågor som cirkulerar..
Tack för mig!

2014-03-18 @ 23:20:19
Postat av: Frida

Wow snyggt! Tycker det är roligt att se dina verk :)

2014-03-19 @ 09:07:51
URL: http://1337please.wordpress.com
Postat av: Louise

Jag skulle också gärna vilja veta mer om hur det går till, till exempel hur du gör för att lägga till en färg efter att du har tryckt den första färgen.

Tycker för övrigt att du gör riktigt fina grejer :)

2014-04-01 @ 14:43:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0