Reykjavik II.

Innan vi flög till Island hade vi såklart hört talas om Blue Lagoon, så när vi vaknade på vandrarhemmet tisdag morgon så tänkte vi "idag simmar vi skiten ur den där jäveln" och tog första bästa buss ut till lagunen. Eller gejsern. Eller vad tusan det nu är.
Och det här kommer ju att låta helkorkat, jag vet, men trots att jag visste att den var varm och blå (som man hör på namnet, duh) så blev jag ändå så himla förvånad över HUR varm och blå den var! Den var liksom självlysande i det steniga landskapet.
Badade såklart i den. Mycket avslappnad bild och så.
Efter att ha smort in oss med lavagrejs och ätit lunch begav vi oss tillbaka till stan. Här är förövrigt en bild från lunchen. Bröd med något himla lavastensmör på lavasten. De (och vi blev ju såklart också inlurade i det hela) är helt sålda på det där med lava.
Vi bestämde oss för att bege oss iväg för lite barhoppande sent på eftermiddagen, så det här inlägget blir mer eller mindre en barguide för Reykjavik. Här är jag utanför Kiki's queer club.
Ju mer man tittar på mina ben på den här bilden, ju konstigare blir det. De bildar liksom en vågrörelse. Eller kanske inte. Kan vara storhetsvansinne.
Kaffibarinn. Så hippt som det blir. Fick inte ens fota där inne, sa dem, men det var försent! Hähä.
Loft, högst upp på ett hotell. Ljust och mysigt med en fin rooftop/uteservering. Synd bara att det regnade så vi fick sitta inne.
 
Tillbaka på Prikid. Kunde liksom inte få nog.
En shot Reyka Vodka.
Hepp!
Vi stannade även till på något mer ställe som jag inte fick med på bild innan vi skulle iväg på middag. Vi hade bokat bort på fina Grillmarkadurinn för att Thom ville äta val...
Allt var så himla fint där! Här ser ni exempelvis en jävla fin (och suddig) bild på väggen vid vårt bord som var klädd i mossa. Tog massor med bilder, men orkade liksom inte redigera och ladda upp. Visionera nåt fint med naturmaterial och dyra danska designmöbler så vet ni!
Så äntligen (efter allt tjat) fick Thom prova val. I hamburgarform. Betyget blev 2 poäng.
Sista bilden får bli på mig med en rabarbermojito.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0