Sutton Christmas Party.

Varje år samlas Sutton-kusinerna och de farbröder och fastrar som bor nära nog för att umgås, plåga sig igenom årets julpyssel och utbyta fula julklappar. Klädkoden var "festive". Jag såg ut såhär + glittrig ssvart kjol jag fått i julklapp av Lory.
Här sitter de och pysslar/kollar på amerikansk fotboll.
Årets pyssel var renar av vinkorkar. Här är två bilder från Ericas mobil. Lory - jättenöjd med sin ren.
Aaron och jag pysslar. Jag har en äcklad min av oklar anledning.
Dags för uppstyrda fotograferingar!
Sutton cousins! Sean, Mitch, Aaron, Paul, Thom, Vanessa och Ellen. Alla kusiner var tyvärr inte närvarande pga. jobb.
Här är jag och Erica med! Bilden är från Lorys mobil.
Efter att vi ätit orimliga mängder tacos och burritos från Chipotle (som Thoms föräldrar ordnat catering från = älskar amerikaner) och paketutdelning och pakettjuvande så åkte kusinerna till Paul och Erica för att dricka öl, spela spel och kolla på film.
Vi spelade världens bästa spel, Cards Against Humanity (seriöst, googla nu).
Porrgirsen hade jag tagit med mig från min skola. Det är en trettioårig tradition på konstskolan att tillverka och sälja marsipangrisar. Alltid med tre teman: julgris, kärleksgris och porrgris.
Den här sista bilden tog jag bara för att jag tyckte att det var roligt och gulligt. Erica köpte massor med mjukost när de var och hälsade på och nu tog vi med oss mer åt henne. Hon serverade den tillsammans med kex.
 
 

Kommentarer
Postat av: lovisa

haha, åh, vilken mysig släkt de där suttons verkar vara!

Svar: Haha, ja de är verkligen ett fantastiskt pack. Sådär amerikanskt öppna och välkomnande fast med en twist av jävligt sjuk humor.
yours truly

2014-01-08 @ 17:33:59
URL: http://polichinelle.se
Postat av: Sara

Hej! Först och främst vill jag bara säga att jag tycket så mycket om din blogg, är väldigt dålig på att lämna kommentarer och så, tyvärr, men har klickat mig in på den ett bra tag nu.
Och jo, jag har lite frågor om sambovisum, så om du skulle ha tid, kan du skicka ett mail till mig? sara.holmdahl@gmail.com. Förstår om du har fullt upp, men som sagt, om du skulle ha lite tid över :)
Ha det så bra!

2014-01-14 @ 16:58:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0