Minisemester!

Nu åker vi mot Göteborg för att möta upp den här högen! Här är ett fint "familjeporträtt", via Skype.
Evan, Thoms pappa Rick, Erica, mamma Lory, storebror Paul och storasyster Kathryn.
Och i datorn ser ni ju oss!
 

14/5

Tja!
Är snygg idag.

12/5

Igår hade vi varit gifta i ett helt halvår! Det firade vi med att äntligen prova en julklapp från Thoms storebror Paul och hans fru Erica. De hade skickat oss ett paket "cocktail infusers" med tillhärande receptbok. Det är alltså typ tepåsar som man använder för drinkar. Vi gjorde "lavender citrus infused" pink lemonade med en skvätt vodka och citronjuice. 
Till en början kände vi inte så mycket smak, men sen efter några minuter kom lavendelsmaken fram. Så. Himla. Gott.
Vi satte ss på vår fulsöta balkong.
Jag var lite fin i håret.
Sen lagade vi mat! Det blev mockduck salad, igen. Med nudlar den här gången. Ni ser ju hur gott det blev.
Vinägretten.
Förlåt för alla matbilder, men jag kan inte sluta. Sitter jämt på alla möjliga mathashtags på insagram hela dagarna för inspiration, så jag kanske har blivit skadad. Men ja, det var den söndagskvällen. Nu tycker jag att ni allihopa lagar mock duck salad på en gång! Receptet finns i kategorin "Om vegetarisk mat". 
 

Pello.

Förra helgen var jag och Thomas i min stuga i Tornedalen. Vi körde de tre timmarna, mestadels pratade vi om idioter och lyssnade på finsk radio.
Sen var vi framme! Nu kommer det lite bilder huller om buller från hela helgen, men det spelar ju inte så stor roll. Här sitter Thom och spanar på något. Tystnaden kanske.
Min hand. Kommer få såna där fina arbetshänder när jag blir äldre, ni vet såna som ens bildlärare eller typ slöjdlärare hade i högstadiet.
Efter att ha hälsat på min mormor (mommo), varit i Finland, nästan kört på en ren, handlat, tittat på nittiotalsfilm och börjat värma upp bastun så fanns det inte så mycket mer att göra annat än att blanda en ananasmojito. 
Vi spelade spel också. Det går lite sådär ibland när språket inte räcker till.
En kväll var vi uttråkade, så vi bestämde oss för att göra upp en eld. Vi hade inget att grilla, men elda bara för eldandets skull kan vara fint det med.
Jag som annars den praktiskt lagda av oss är helt värdelös på att få upp en eld. Eller en hållbar, i varje fall. Jag är en sån som får det att brinna utavbarahelvete, i ca två minuter. Thom fick styra upp det.
Jag spanade på Finland och hittade på lekar istället.
Pre-sauna snack time! Alltså, om det är några som kan det här med myset så är det nog det här äkta paret! Waddup, liksom?!
Mögelost (till mig), päron, chips, dadlar, oliver och vin. 
Det var det. Det ser ju verkligen ut som om vi inte gjort annat än druckit, men det är inte sant. Det blir bara så att jag bara får fram kameran då det vankas mat eller dryck, som ni säkert märkt.
Fridens liljor!

RSS 2.0