Twins.

Idag var jag hos frisören. Bad om en lite mer rödblond färg, men fortfarande ljusblond. Det blev såhär. Eeeeh.

Hon lovade att det skulle sköljas ur till en rödblond nyans, och jag hoppas att hon har rätt, för nu ser jag och Thom ut som syskon.
 

Sunday.

 
Hej från mig och min näsa!

Lite bilder.

Här är några bilder från senaste tiden.
Dip dyeade håret lite.
Det blev fint, tycker jag.
Min dator krashade oc var bortom all räddning. Förhoppningsvis kan min bror återuppliva den när jag kommer hem. Annars kommer jag att gråta.
Marley har varit galen.
Och Thom har fått stå ut med mycket lek.
Som förlåt för allt kittlande och klängande så gav Marley Thom fotmassage och hjälpte honom på med sockarna efteråt. Finungen!
Gunnar har grejat med meastora vattenballonger.
Och det var det, för nu.

Läget just nu.

Är inflyttad hos Thom för min sista månad i USA. Är utan telefon, kamera och dator, eller jag får låna Thoms, men det är ju inte riktigt samma sak. Den nittonde september flyger jag hem. Det blir sorgligt och roligt på samma gång. Nu vet ni att jag lever, och att Thom sover. Med en enhörning. Min enhörning.

Skitlivet.

Som ni vet sa har min dator krashat OCH sa ar min kamera trasig. Det kanns sa himla jobbigt da jag inte har pengar alls till nagot av dem. Sitter just nu med Thoms dator i knat, tur jag har sa snall pojkvan som later mig lana den i tre dagar sa jag kan kolla pa film och slosurfa. 
Det ar trist att bloggen blir lidande ocksa, men framforallt ar jag ledsen att jag inte kommer att ha nagra bilder fran min sista tid har i Minneapolis.
Om lite mer an en manad aker jag hem till Pite igen. Vill inte. Tolv dagar till sista jobbdagen. Helt sjukt. Har separationsangest och vill inte aka hem. MINNEAPOLIS, LAT MIG STANNA!
 

RSS 2.0