Piteå, paltshots och Pentan.

Alla lovord till västergötland och främst Göteborg, men inte fan kan de festa som vi gör i good ol' P-town.


Skulle gett vad som helst för att få rejva lite i norrbotten snart.

Chan Marshall.


Söndagkvällar är som finast till Cat Power, min eviga hjältinna.

Spårvagnsfint.

På ettans spårvagn påväg från Slottsskogen bläddrar jag i min pocketbok. Läser ivrigt då jag plötsligt stöter på en anteckning jag skrivit några dagar tidigare i marginalen, en liten betraktelse i väntan på en annan spårvagn, en annan dag:
"en krossad fickspegel, omsorgsfullt lagad med lim är bland de finaste av saker"
Flickan med spegeln fick tre små ansikten i den och vred och vände för att se då hon pudrade sitt redan bleka ansikte. Det var så himla fint.


Midsommar

Midsommar firades ute på väschöttaschlätta med finfolket!Fotade knappt något så jag knyckte två bilder från kvällens värdinna, Malin.


Torsdag.

En fantastisk dag för Julia Niemi. Himla rolig dag med finmänniskorna på 1call. Sålde mest av oss nybörjare på och fixade mig även ett nytt boende (fram till sista augusti). Inget ont om kollektivet, men mot 140 cm långa soffan jag sover på. Min rygg peppar flytt om exakt en vecka! Åh, vilken fin dag. Det firar vi med lite flott musik från Adam Green!


Onsdag.

När jag kom hem från jobbet hade pojkarna städat.

Vi blev påminda om att vi har parkettgolv!

Det firades med cigg på balkongen.

Hår.


Annars ser jag ut såhär då jag kör en klassisk campose. Håret är mörkt, men så fort Erica funnit det magiska medlet så ska den nuvarande färgen väck! Prisa gudarna.

Fyra decennier av sex.

"Vänsterjullan" som jag kommit att kallas tar till orda igen och rekomenderar "Fyra decennier av sex".
En dokumentärserie i fyra delar som visar den sexuella revoutionens utveckling i USA. Allt från The Filthy Speech Movement till Barbarella och orgasmmaskinen.
Skitbra, verkligen. Jag ser redan fram emot nästa avsnitt. Jag tycker att det är viktigt att vi lär oss att vi inte alltid varit så fria att bestämma över våra kroppar som vi är idag, och att vi fortfarande har gränser vi måste spränga, det märks inte minst då ord cencurerats i dokumentären för att de anses olämpliga även för dagens samhälle.
Just när det kommer till acceptans och rätten att bestämma över våra egna liv måste vi bli mer engagerade och och öppensinnade. Sexualundervisning i skolan, rätten till abort, allmän uppmuntran till preventivmedel, rätten att välja partner, rätten att låta bli osv. Helbra.
Snutte-Putte och jag.

Den här flotta bilden har Freja tagit. Den gjorde min kväll, verkligen. Nu ska jag banne mig dricka vin och gå ut!

Jobb.

Idag har jag fått ett jobb! Jag ska börja arbeta som telefonförsäljare på måndag. Så himla skönt att det äntligen löst sig. Annars saknar jag mest människor. Så mycket att det skaver i hela kroppen.

Såhär glad är jag för jobb. Såhär vill jag att min kväll ska se ut.

Inte för att skryta men...

... min Erica har blivit nominerad till Årets nykomling i tävlingen Årets frisör. Hon är liksom redan med "bara" nomineringen topp tre i Sverige. Usch, jag är äckligt stolt.

Väl vald bild. Erica, snyggt hår och alkohol.

Torsdag.


Idag är det storkok på gång. Potatis- och purjolöksoppa, Freak och Local Natives.

Blandade bilder från kollektivet II.
Somliga tog studenten.
Primadonny.Blandade bilder från kollektivet.
Riccy.Saknar Riccy, E-grrrl, Caramel Bear.

Aga.

Ikväll har jag kollat på dokument inifrån på svtplay om barnaga som blivit allt mer berättigat, enligt rättsväsendet. Duktige Erik Sandberg ställer kloka frågor och är själv väldigt påläst, något som ställer beslutsfattarna bakom de klena domsluten mot väggen.
Det är ju helt absurt att, för att nämna ett av exemplen från klippet, en man som utdelat en tolvåring två örfilar i "uppfostringssyfte" ska få allmänhetens stöd medan offret får tas in i rättsalen med beskydd av vakter. Man menar då att mannen blivit kränkt då pojken inte lytt honom. Sedan när är det en kränkning att inte lyda? 
Klicka på bilden för att kolla.


Angående bilden print-screenade jag den för att visa Erica en fin utväxt, kvinnan på bilden är alltså en jurist som intervjuas i klippet.


PatrikIkväll kommer Patrik till Göteborg. Det blir röj.

You cut me off midfunk.

Kollade just igenom hela Freaks and Geeks. Bästa grejen. Ni som inte sett det - se det. Misstänker att allt finns ute på tuben i vanlig ordning. Fred ut.


Sjutton år.

Såhär badass vad jag som sjuttonåring. Minns inte vem som tog bilden.

Oanställningsbar.


Min utkorg känns rätt tragisk.


Jag är en idiot.


Jaja, ingen större skräll att jag går igång på den här låten också.

ÅH.


Mer teasers och jag dör på riktigt.

Kollektivet.

Såhär bor jag för tillfället. Massor av folk som inte bor här är mest här hela tiden och grabbarna har tagit studenten, fy fan vad dom är bra osv...

Bibblan

Tänkte bara meddela att jag lever. Jag bor med bästa killarna i en liten trea där jag sover på en soffa. Just nu sitter jag på biblioteket eftersom vi varken har internet eller dagstidning i kollektivet. Det förstnämnda är dock på gång.
Ikväll blir det paltmiddag om jag hittar en paltgryta på kupan elle rmyrorna. Känns inte omöjligt.
Fridens liljor!

Hepp!


Idag blir jag en göteborgare.

RSS 2.0