Update

Jag har inget att berätta, eller jo, men inget av vikt. I och för sig är det standardläget, så vi kör.
Midsommar var kickass (jag ber om ursäkt för uttrycket, men det var verkligen så). Patrik förvandlades, likt en transformer, till Patry-Putte som krossade glas, dansade erotiskt, fick dåligt samvete efter att ha kysst Viktor, drack allas medhavda vuxensaft och rullade i rabatter. Det var underbart att beskåda, jag är lycklig över mina tornedalsgener som gör att jag inte fyllnar till såpass att jag glömmer stunder som dessa. Patriks "karatefylla" ligger oss alla varmt om hjärtat, det har varit veckans samtalsämne nuber uno!
Kvällen fortsatte hos Brazil Jack där jag, Erica och Äckel-Emil beslöt oss för att sova. Midsommar blev med andra ord kickass, angenämt till tusen.

Under veckan har jag åkt buss 07.05 varje morgon till Älvsbyn för att ta körlektioner, det har gått bra faktiskt, trots att Älvsbyn frammanar meankoli under de timmar jag måste vänta på nästa lektion. Vissa dagar har jag haft turen att bli underhållen av unge herr Hvass, det tenderar att vara roligt. Han levererar, så att säga.

Igårkväll spelades det Super Smash Bros Brawl där Bellander utropades som mästare med Fox McCloud. Vi fick groteskt goda bullar at Potzies också, förstås. Efter mästerskapen drog det asballa och otroligt fotbollsintresserade gänget till stan för att titta på allt fotbollsfolk som för denna vecka invaderat Piteå för det årliga "Piteå Summer Games", eller "Peters Summer Games" som det numera kallas. Braz gjorde sitt bästa för att få de små 8-åriga flickorna att uppmärksamma, och älska honom. Ett uppdrag jag misstänker gick åt pipan. Hans Lykke Li-inspirerade håruppsättning var dock fin, för den hade jag gjort. Allt jag tar vid blir till guld, jag är kung Midas.

Nu ska jag cykla till staden för att köpa blekning till min inte ens lite charmanta utväxt. Puss!

 

Jag erkänner mig förövrigt besegrad.
Mitt "glöm och gå vidare" som jag alltid, likt Linda Rosing då hon inte varit på löpsedlarna på längre än tre veckor, försöker medla till alla som vill (eller inte vill) höra. Jag har lansats av mig själv. Jag lever inte längre upp till det mottot. Jag får hitta ett nytt, alternativt skärpa mig och leva efter "glöm och gå vidare" (som öven kan varvas med "acceptera och gå vidare", men i detta faller är det "glöm och gå vidare" som gäller).
Det nya kan bli "Julia kan inte".


.....

...och det händer att jag undrar hur det hade varit, om det hade varit.Texten har inget med något att göra. Jag bara tillverkar rader i huvudet ibland som jag vill få ut. Ikväll blir det kalas!


Inget särskilt

Idag har jag varit på körlektion som gick halvdant, ingen cab idag dock.

Åkte hem, drog en sväng till biblioteket och hämtade "Vi som aldrig sa hora" av Ronnie Sandahl, en bok jag sträckläst sedan jag kom hem. Biblo-Björn gillade den berättade han, därför förstod jag att den var något att satsa på. Biblo-Björn är en sanningens man, en Öjeby-profil för den delen med.
Boken är bra hittils, första raderna fångar en likt en fjäril i en hov. (citerar)
Han vaknar av regnet.
Innesluten i ett skrik, strandad i tårar som torkat.

Hjärtskärande vackert, egentligen.
Andra bra böcker jag läst klart under den gågna veckan är Bröderna Karmazov av Fjodor Dostojevski och min all time favorite: Räddaren i nöden av J.D Salinger. Puss alltså!

Ibland är man bra!

Idag har jag varit på körskola i Älvsbyn (av alla ställen liksom) från 08.00 till 16.35. Drygt, men jag har varit så duktig! Har klarat både B- och C-faserna idag. Jag är så sjukt nöjd med mig själv. Jag förtjänar en kram och en puss på kinden.
Sen körde jag ju också, det gick bra. En annan får ju köra cab på körlektionerna. Haha ja, det är sanningen. Jag var så sjukt stekig bakom mina Wayfarers, med vinden i håret, krypkörandes kvarter efter kvarter!
Jag fick faktiskt köra på 90-väg sen, för jag är duktig. Jag är bra.


Litegrann i alla fall.Erbjudandet var begränsat

Ska det vara så svårt, så får det vara.


Och ingenting jag säger kan förändra var vi är.


Plocka mig som vilken blomma som helst

Det regnar. Jag har varit på körskola. Imorgon har jag min första körlektion och jag är helt galet nervös. Jag kan ju inte köra bil! Eller, det går ju framåt, men inte sällan för fort. Defensiv körning och jag går inte ihop. Helt tokigt onödigt och inte alls häftigt beteende, det bara blir så. Jag tycker det är lättare att ta kurvorna med fart. En bättring måste ske.

Igår var jag dum. Men modig.
Kanske är det du som gör det för svårt? Kanske är det jag som är för okomplicerad?
Jag har aldrig sagt att det skulle vara lätt, men jag vill.
Detta är så typiskt mig.

Nu ska jag sluta tänka på mina dumma chansningar. Nu ska jag inte vara till besvär. Nu ska jag tigga på mor min att skjutsa mig till staden och köpa färg till väggarna i mitt nya rum. (det blir det sista besvärliga)

Nej nu!

Idag är en så sjukt bra dag egentligen. Fastän jag sitter inne och tvingas nöta körkortsfaser, blir lansad, är oönskad mm så är detta en bra dag och jag är helt galet fnissig och pinsam. Man kan inte stoppa mig.

Mystiska sms dyker upp också emellanåt. Smickrande minst sagt. Puss!Lurigt.

Idag luras vädret igen, det är vackert men inte varmt! Illa. Eller egentligen är det bra eftersom jag tvingas sitta inne och plugga körkortsteori. Jag kommer aldrig att lyckas ta körkortet, det är bara att vi inser det på en gång. Det känns som om man inte har några rättigheter, enbart skyldigheter i trafiken. Jag avskyr allt ansvar som ställs på en som chaufför. Jag vill inte.

Det här med stolthet är lustigt, på tal om ingenting alls.
Att vara för stolt för att visa sig sårbar eller rent ut sagt fel, tycker jag många pysslar med nuförtiden. Jag själv; hör till den skaran. Att inte erkänna sina misstag eller att inte våga ta steget ut för att det skulle skrapa på ens stolthetslack som man förgyllt sig med.

Det förefaller sig nästan lika lustigt som det faktum att jag hatar midnattssolen med jämna mellanrum. Hatar den gör jag enbart då jag tvingas att tejpa springorna mellan rullgardinen och fönsterkarmen med gaffa för att inte bli störd av dess ljus på natten.
Egentligen kan man ju inte jämföra de sakerna alls, det är som kaviar.
Jag bara försökte få en fin övergång till midnattssolsproblemet, som jag nu söker er sympati för - poor little rich girl, ungefär. Fast inte. Poor little norrbottengirl.

Annars sitter jag här och funderar på om jag ska färga håret rödblont eller kanske färga det mer naturligt blont än denna platinaskiten. Eftersom jag blivit en totalmes angående mitt hår, inte som back in the days då jag ändrade frisyr och färg lika ofta som jag böt trosor ungefär, så lär det dröja innan jag kommer till skott. Jag behöver dessutom godkännande från någon vars omdöme och smak jag litar på.Jag saknar någons händer mot mina WT-hulliga höfter.

And for you I keep my legs apart, and forget about my tainted heart.

Idag har det stekts på Krokodil med Patrik och Thall. Bra pojkar, indeed.
Nu ska jag göra fantastiskt skolarbete. Wiho!
Ja, jävligt givande inlägg nowadays.


Ueh.

I torsdags åkte jag till Skövde. Det var asnice, på riktigt. Sällskapet var sweet ass yeah, minst sagt. Ueh jag saknar Aron, the foamseses man. Men förhoppningsvis ses vi i Arvika.
På tal om festivaler så måste jag ställa in West Coast Riot. Helvetet. Jag har all rätt att svära.
Ta mitt liv. Om man är intresserad av att köpa en biljett så kan man alltid kontakta mig. (theonecausingpanicatthedisco@hotmail.com)

Nu ska jag sätta mig och läsa i körkorts-jävla-boken, vara arg över wcr-failen och kanske äta något som gör mig fet. Puz


Slut med skola, hurra hurra

Idag var det någon slags avslutning i skolan. Lamt och så.
Söta mentor-Mattias blev rörd till tårar.

Imorgon åker jag till den gedigna storstaden Skövde för att helt enkelt byta jaktmarker i mitt letande efter den perfekte WT-mannen. Wish me luck! Puss

Dagens klädsel: Kjol, linne, kofta, scarf i håret, handväska och grejer.
Dagens låt: Joel Alme - I never said I was brave
Dagens humör: På jävlat topp, lite hispig emellanåt.
Dagens bästa: Sommarlov, Kricko och Marris projektarbete, Mattias
Dagens sämsta: Att Mattias slutar som mentor, ueh. Att jag svullar så mycket.
Dagens mat: Fika i mängder.

Detta är ingen riktig rubrik

Ikväll har varit en fin kväll. Vi har bestämt oss för att åka till Arvika istället för Yran. Bra, bra.
Kvällssolen har varit fantastisk.
Jag är nervös inför mycket.
Prov imorgon.
Det struntar jag i, för jag har solsken i magen.

image46

Modeblogg

Idag är min vän Snygg-Patrik här. Vi ger er sommarens främsta trender!
På bilden till vänster ser vi mig bära ett par otroligt fashionabla dunsockar med hårsnoddar som accossear.
Kom ihåg att man kan dressa upp dem till fest med enkla medel som fotlänk, fejktatueringar mm.
Den högra bilden visar inte bara ett par extremt trendiga, lågskurna sockar utan även skärsår som är tillbaka i sommar! Är de här för att stanna? Emo-trenden har sagt sitt, nu finns de på allas armar och ben! Plocka fram rakhyveln och kör hårt! Två saker som är viktiga att tänka på då man ska skära sig: Våga ge allt och ha kul! Full fart!

image44

Tekniska geniet

Tekniska geniet är mitt namn, alternativt Sporty-Spice. Jag är så oteknisk att jag inte vet hur man svarar på kommentarer på denna sida. Hehu. Pinsamt?
Kanske lite.
I alla fall vill jag tacka för allt smicker som dyker upp, sådant är ju alltid trevligt. Jag vill även svara på någon "Caroline" som skrivit något om layout; det är så att jag inte är så seriös i mit bloggande så att en snyggare layout är inte nödvändigt, men om du nu gärna vill fixa min blogg kan du ju höra av dig på bilddagboken där jag vet hur saker fungerar, hah.

Igårkväll var jag en hemsk människa, jag dissade Wii-kväll med vänner. Jag mådde inte bra, trots detta bestämde jag mig vid halv tio-tiden att jag ville ha skorpor och cyklade mycket påklädd till stan. På väg dit ringde Sanna och ville att jag skulle komma och mysa och bli gödd hos Patrik. Eftersom jag dissat mina andra vänner så tänkte jag bara titta in en snabbis på vägen hem. Men "snabbisen" förvandlades till en helkväll. Jag har så dåligt samvete. Jag ber om ursäkt. Om det känns bättre för Wii-spelarna; så förvärrade mitt svek mitt halsont. It do hurts like a bitch.

Nu ska jag och storebror åka till stan, hyra film och svulla.

Bäst just nu:
Rasmus hår
Snart sommarlov
Mentor-Fredriks mejl
Almedal
Tomas Hagenfors - Ha den äran  (kristet / pop / akustiskt)
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=217438338

RSS 2.0