A

Tatueringar, sjömän, Lassie, skrivmaskiner, bruna soffor, xbox, balkonger, fina skor, Aaron Carter, militärcyklar, randiga strumpor, analoga foton, skateboard, saltvatten, cosmonauter, fyrtiofyra, Ingemar Johansson, kameror, cheerios, damp, kvinnor vid namn Monika, västgötska, white trash, öl, there is a light that never goes out, måsar, preppy, Buddy Holly, propellerflygplan, nudelwok, marinblått, rymdraketer, frost, blygsamhet, svenska visor, marmeladkulor, skoltak, båtrep, spårvagnar, Håkan Hellström, ryttlande fåglar, killed by train, luftballonger, Ingmar Bergman, svarta hattar,  jordgubbar, fallskärmshoppare, bokstavskex, drömmar, brev, cologne, vinylskivor, armbandsur, kaviar och stjärnklara nätter.Ja just ja, det är saker som påminner mig om dig.
Förresten så dödar nyfikenheten mig, men visst, ta din tid. Har ju bara väntat en vecka.
Ärjuenteförstagångenheller!

Puss.

31/8

Igårkväll var helt episkt och allt bara ägde hela tiden.

30/8

Det är ju inte varje dag ens närmaste fyller 18 år, och inte är det då idag heller.
Men detta är dagen då det skall firas. Utklädda till skolflickor / hoochie-mamas ska vi fika groteskt välsmakande bullar, blueberry cheesecake och brownies, nio flickor och Papa Patrik. Något säger mig att det kan bli, som estetarna skulle formulerat sig; "helt episkt och äga hela tiden". Jag känner dock att temat är lite emot mina principer, men som sagt så är det ju inte varje dag ens närmaste brusch fyller myndig. Efter midnatt ska vi förflytta oss till dansgolvet, bestämd form, på Pentan för då minsann har Erica hunnit bli en myndig kvinna! Jag är pepp-Jullmar och framåt småtimmarna kommer jag mest troligt vara "Big-T" alternativt "Party-Julk".

http://www.youtube.com/watch?v=Krfjy_3kPd4
(kanske båten kan logga in här och fixa så att det blir en videoruta istället? Jag verkar inte ha förmågan att förstå enkla instruktioner. I och för sig har det varit känt sedan länge, IKEAs Billy-hylla såg inte riktigt ut som den skulle när jag var klar med den, det får räcka, använd fantasin.)


<3

Jag är kär.
I världens finaste är jag kär.


29 / 8

Idag är vi hemma, jag och det elaka illamåendet.

I natt har jag blivit skjuten i benet av ryska idealister, min mormor tyckte att det var "fett nice", sen fick jag och mitt träben bo i en stuga med grönblommig rullgardin i ett halvår.

28 / 8

Jag är så glad. På så fint humör.
Idag hade jag min första riktiga lektion, Historia A verkar kunna bli finaste kursen i år. Det där lär jag få ta tillbaka framöver, men jag ser faktiskt fram emot den massvis.
Sen så är lärar-Johan mysig och skorrar så härligt. Bara bra.

Något som dock gör mig lätt beviken är MP3B, vadan denna opepp? Jag vet, skolan har börjat om; bara det är en anledning att bära sorgeband i någon månad, men kom igen! Det är ju sista året, bara att få det överstökat. Det blir roligare om det slutas upp med surandet dessutom. Jag vägrar dras in i åskmolnet.
Jag kommer peppa utan övriga om jag så måste.

27 / 8

Min far har lansat mig genom att åka iväg och jobba då vi skulle mysa och se på film. Jag är besviken. Jag hade ju sett fram emot att irritera mig på hans ständiga försök till imitationer av vad som sägs på filmen.

Istället ska jag städa. Åh så mys!
Annars har eftermiddagen ägnats åt sovande och näsblod.


27 / 8

Jag orkade inte vara ute i kylan och göra tråkiga samarbetslekar med de andra klasserna idag, olikt mig kan tyckas, men jag orkade inte vara pepp-Julia. Inte idag, så jag åkte hem istället.

Annars så har jag hittat billigt tåg. 484 kr, T&R.

Från och med imorgon blir det ändring på saker och ting. Ja jävlar. Då blir det skärpning på allvar.

Jag byter ämne återigen, men nu börjar jag bli otålig. Nyfikenhet är en av mina största svagheter. Den sprider sig som gift i mina ådror, nu får du snart ta och berätta. Annars kanske, kanske jag kommer nypas. Ganska hårt dessutom. Du vet att jag kan.

http://www.youtube.com/watch?v=wVCNdjGEJgw
Nej, jag kan fortfarande inte lägga in videor.
Puss! / Tekniska geniet


Fares och Jullmar, bild från gårdagen.
Bilden är tagen av David.

26 / 8

Det snurrar i min skalle.

25 / 8


Åh, jag fattar inte

25 / 8

Så ovärt. Att åka till skolan kvart i åtta för att vara där i en timme och sedan behöva vänta till kvart över tolv på nästa buss hem. Näe. Jag känner mig gravt irriterad. Men det var fint att träffa klassen, speciellt Oskar och David som jag knappt sett till alls på hela sommaren. 
Förövrigt har klassen, av någon oförklarlig anledning, bytt beteckning från MP06 till MP3. Jag föreslog att vi skulle heta MP3B istället, det skulle vara så fint med tanke på att vi är den enda mediaklassen. Mr Mentor, Freddestorsta-storsta, tyckte att det var en fin idé. Jag hoppas förslaget går igenom.

På hemvägen lyssnade jag på Beastie Boys - Sabotage sex gånger i rad och funderade på sågar av olika slag.

Om snö

Visserligen ingen dagdröm, men en dröm på dagtid.
Jag vaknade med en känsla av jul, precis som när man var liten, den där känslan som är så flyktig, den där känslan man knappt kan känna längre. Jag hade drömt om snö och om julbelysning i en storstad.
Än en gång bar jag min vippiga klänning som jag beställt, jag börjar så smått bli besatt av den, tänk om den (ve och fasa) inte passar? Uh. Anyway, jag drömde att jag gick med tunna tygskor mot en kullerstensgata som var upplyst av hundratals små lampor, de hängde som girlanger, slingrade sig runt fönster och portar på husen, klättrade sig högt mot takåsar och löpte utmed stuprör.
Jag tittar ner mot mina skor som är på tok för kalla för vädret som råder, då jag ser hur små, små snöflingor faller för att göra mina fötter sällskap mot gatan. Först är de verligen små och nätta men efter bara en liten stund blir de stora, såna där riktiga snöflingor som faller för att täcka marken, som om de har ett mål. Jag tittar uppåt mot himlen som är mörk, man ser inte var snöflingorna kommer ifrån, det är som om de bara dyker upp ur mörkret, eller snarare dyker ner. Jag tappar hatten, en pojke med snöflingor i sin lockiga lugg plockar upp den åt mig, jag tar honom i ena handen och Erica i den andra och springer nerför den smala gatan medan snöflingorna virvlar runt om oss. Vi skrattar, inte sådär obehagligt hysteriskt som det må låta, att skratta då man springer. Nej, vi skrattar bara. Kanske för att det slirar lite under fötterna, kanske helt utan anledning, som jag inte sällan gör. De andra stannar, inte jag. Jag bara springer, så uppenbart för kyligt klädd i min klänning, vita strumpbyxor, tygskor och den tunna röda kappan. Men i drömmen gör det ju ingenting, för jag fryser inte.
Så plötsligt vaknar jag och känner att det gör nog ingenting att sommaren är slut.

24 / 8

Sista sommarlovsdagen, vädret är okej, växlande sol och molnighet, jag sitter inne och tittar på film. Nej, jag inte bara tittar på film, jag ser film, tar in film.
Om det är någon som ser mycket film så är det nog, ta mig tusan, jag. En film per dag, minst. Min filmsmak blir dock ständigt ifrågasatt. Trist.
Veckans filmer:

Måndag - Fight Club
Tisdag -  Mannen som visste för mycket
Onsdag - A Clockwork Orange
Torsdag - Dödligt vapen 3
Fredag - The Royal Tenenbaums
Lördag -  Ed Wood (och Rec. som jag var lite för peppad för att se)
Söndag - Batman Begins

Bara, bara bra filmer dessutom, med undantag från rec. som alla hypar värre än Heath Ledgers insats i The Dark Knight, som må vara fantastisk, men sluta nu. Det finns dock en film, som inte existerar som jag är så grymt kluven till en eventuell tillverkning av. En filmatisering på en av mina favoritböcker: Räddaren i nöden av J.D Salinger. Den skulle vara så fin, miljöerna och monologen skulle göra sig utmärkt på film, men (konstpaus gärna) det skulle bli fel. Holden avskyr ju allt som har med film att göra, det skulle inte göra karaktären rättvisa. Som Salinger själv sagt, skulle unge herr Caulfield hata bara tanken på det. Så nej, jag nöjer mig med boken. Dessutom är jag säkert en mycket bättre regissör. Besvikelsen bara över en sådan sak som att sängen i hotellrummet förmodligen skulle vara felplacerad skulle vara ett faktum, något som skulle gnaga i min hjärna på fullaste allvar. Jag tar inte lätt på sådant. (därav hatkärlek till harry Potter-filmerna)
Nu ska jag fortsätta på samma spår och koka ännu en kopp te och dra igång "Rocket Science".

Du är så fin, åh Karolin.

Idag är mina tankar på en dansbana, till musik i stil med The Honeydrips - Åh Karolin.
Den fluffiga kjolen på min klänning svajar lätt då jag förs över golvet av en stilig, ung man med fina skor. Kanske har vi bara hittat en dansbana intill en lummig lövskog, kanske var det ett planerat besök, allt jag vet säkert är att det inte spelar någon som helst roll.
En hand runt min midja, mina fingrar som lättsamt smeker en pojknacke, en svag bris och ett par stora fötter i ett par lika stora skor. Allt detta förs varsamt över trägolvet medan skymningen faller över oss.

23 / 8

Jag försöker ju i alla fall.

22 / 8

Idag beställds denna dröm i vitt, svart, grått och rött.
Det var lång leveranstid, så jag väntar mig den inte föränn om en månad. Minst.

Annat som förhoppningsvis skall inhandlas inom kort:
Svarta strumpbyxor.
Svart herrhatt.
Fina skor.

22 / 8


Bästa.
Du är konstig, jag tycker om det med dig.
Du är ju för fan inte frisk alls. Cp.

21 / 8


Vem saknar en katt?

<3


Båten.

21 / 8

En busig katt stryker omkring mitt hus. Jag gav den mat och vatten inatt. Imorgon ska jag gå till ICA för att kika om någon hängt upp en annons om en bortsprungen kisse. Jag hoppas kunna hjälpa till. Förresten så hade vi kattmat hemma av någon underlig anledning, far Uffie plockade fram den helt spontant ur skafferiet då jag föreslog att göda djuret. Bara så där. Vi har ingen katt. Inget djur alls. Jag undrar (först nu) vem/vad kattmaten var ämnad för. Uffie kan dock göra en del tvivelaktiga inköp.

Imorgon ska jag ta tag i en del saker jag har skjutit upp. Åh.

Är. Så. Jag. Kass. Ofta. För. Fy.

http://www.youtube.com/watch?v=-YUxbDEPFiM&feature=related


20 / 8

Jag avskyr mig då jag är på det här viset. En hjärnoperation kanske inte är aktuell, men fan, något måste jag göra. Jag vill använda fula ord och kasta dem i ansiktet på mig själv. Men jag är ju ingen sån.
Ingen sån som säger mycket grovt, inte tillräckligt.

18 / 8

Han har åkt hem nu.  Åh, han har åkt hem nu.


Bad taste

Bad taste-partaj at Crabbo's. Enjoy.
snygga.jpg


12 / 8

Det kommer att bli ett olidligt dygn.

Jag har passerat en milstolpe i mitt liv. Nu har jag ett efterlängtat körkort.

11 / 8

Imorgon är det körlektion alldeles för tidigt. Det innebär vinyl, te, skorpor, pyamas och duntofflor redan klockan tio ikväll. (något som annars brukar infinna sig efter midnatt, efter datornötande, då jag inte orkar sitta på min kontorsstol mer.)                                                            <3

10 / 8

Igår överraksade Erica mig med chips, guaccamole, salsa och ost i Södra hamn, helt spontant, helt fint. Vi låg på en filt, svullade och lyssnade på Moto Boy i varsin hörlur och betraktade fruktflugorna som cirkulerade ovanför oss och osten.

Senare samma kväll lånade vi några filmer som vi såg medan vi åt glass till middag. Vi kan det här med att mysa. Eftersom det är så jobbigt att cykla de två minuterna hem till Erica så beslöt hon sig för att spendera natten i mitt hem.


Det bjuds på kollage, minsann.
Gamla bilder också, minsann.

7 / 8

Jag tycker om din röst genom min telefon. Jag tycker om då du är full och glad. Du gjorde en redan bra kväll så mycket bättre.

I övrigt har jag, med mina aparmar, vält min fina gröna lampa så den föll till golvet där den krossades i hundratals små bitar. Dumt.

7 / 8

Eftermiddagen spenderades på Ekbergs café med Patrik. Det behövdes.
Det cyklades senare till Öjebyn där det gjordes varma mackor med mor Karin.
Jag är så glad att jag har Patrik, jag är så glad att vi började i samma klass. Tack.


6 / 8

Du-dunk, du-dunk, du-dunk.

4 / 8

Återigen hemma från festivalande.
Även denna gång var det helfint, underbart folk och kanonkonserter.Adam och jag var arga.


Adam åt langos.


<3


RSS 2.0