Jag kan knappt minnas hur det är att vara frisk.

Det är inte så att jag söker sympati.
Andra helgen i rad ligger jag hemma för mig själv och läser Harry Potter, som ni kanske läst är jag sjukligt ocool, men nu beror det inte på det, utan på att jag fortfarande har feber. Trots det har jag varit i skolan, men i fredags hade min mentor Mattias (som jag egentligen tycker väldigt mycket om) skvallrat att jag var hängig på skolan åt min mami så nu är jag förbjuden att fara någonstans tills jag blivit frisk. Jävla!
Som om man har tid att vara hemma?

Men idag kommer David, om ca en och en halv timme. Wihoo! Jag älskar karln, han får en på så bra humör.
Nu ska jag lägga mig och antingen läsa Harry P eller se ett vänneravsnitt.

image25

Jag är nog en sån som har bälte på mig i bussen

Jag är en riktig mes, och jag erkänner det. Att vara "cool" har aldrig varit något för mig, mestadels för att jag inte kan. Jag är det minst häftga som finns. Jag är tjejen som hostar då andra röker, tjejen som går på rätt sida av vägen med reflex, personen som kommer att fråga om du har nog med kläder kalla kvällar, den som har långkalsonger före alla andra, hon som för det mesta håller tiden, jag är helt enkelt en sån som har bälte på mig i bussen.
Hur har jag utvecklat detta? Jag har inget svar på den frågan, men jag ska inte säga att jag inte trivs med det. Ocool är det nya cool, tro mig.
Av texten ovan kan man få för sig att jag är prydlig, men så är det otroligt nog inte, jag är mest rädd och allmänt grym på att vara just ocool. Jag är egentligen en väldigt virrig person, jag strör saker omkring mig vart jag än går, jag tappar bort saker och såklart min specialitet - jag tappar ofta bort mig själv. Det är egentligen inte roligt, även om det låter så.


Ocoola saker jag gjort idag:

1. Stannat på skolan i fyra timmar i väntan på en frivillig mattelektion. (jag måste för att jag är ett retard och matte B är nya hitler)
2. Bäddat Davids säng till perfektion.
3. Rodnat då Rickard citerade ur min novell.
4. Hjälpt till med flygblad åt skolan trots att det inte var mitt uppdrag. David behövde hjälp...
5. Haft på mig bälte i bussen.


 image22
.

RSS 2.0